Neka tvoja ideja postane tvoj biznis - krenimo zajedno na put do uspjeha!                                                                                           

Drago mi je što se upoznajemo.


Moje ime je Livija, ali me svi zovu Livy.

Vodeća sam poslovna konzultantica, life &business coach te poslovni anđeo.

Da li znaš što su poslovni anđeli?

Poslovni anđeli su investitori koji pružaju financijsku potporu startup i rastućim tvrtkama koje smatraju obećavajućima. Oni se često nazivaju i anđeoskim ulagačima jer svojim novcem pomažu tvrtkama da prevladaju početne izazove i razviju svoj posao.

To su obično uspješni poduzetnici ili investitori koji su sami prošli kroz proces osnivanja i razvoja vlastitih tvrtki. Oni posjeduju znanje i iskustvo o poslovanju i mogu pružiti korisne savjete i smjernice novim poduzetnicima.

Poslovni anđeli nude financijsku potporu, ali također i poslovno savjetovanje, mrežu kontakata i uvođenje u druge potencijalne investitore. Uz to, anđeli obično traže neki oblik povrata investicije, često u obliku udjela u tvrtki ili udjela u dobiti tvrtke.

Let's talk

Listening to your feedback and reading your comments makes me very happy. Contact me if you have any questions, comments, information, or to request a quote. I will get back to you shortly. Remember that you can also follow me on my social networks or write to my email: hola@tatiuribe.com